Bestilling

Telefon 929 89 780
Epost: post@kviknefjellhotell.no
Bestillingsfrist 7 dager før, ved forespørsel kan det være mulig med kortere.
Avbestillingsgebyr: 7-4 dager før faktureres 50%, senere enn dert faktureres 100 %.

maten leveres fra Kvikne Fjellhotell & Kafé

Koldtbord

Røkt og lettbakt laks med fennikel, syltet rødløk og ertespirer (fisk)
Roastbiff, sylteagurk, rødløk og sennep (sennep)
Honning- og sennepsmarinert svinenakke (sennep)
3 typer spekemat fra Hognamat
Lokale oster med bærkompott og honningnøtter (melk, nøtter)
«Cæsar» Salat med grillet kylling, aioli, krutonger og fetaost (egg, sennep, hvete, melk)
Pastasalat med tomat, ruccola, paprika, rødløk og basilikum ((sennep, melk), egg, gluten)
Potetsalat med potet fra Stai Fjellmandel eller amandinepotet (melk, sennep)
Eggerøre med egg fra Oppdal (egg, melk)
Tomat, rødløk, basilikum og fetaost (melk)
Aioli, remulade og Rørosrømme (egg, sennep, melk)
Hjemmebakt surdeigsbrød og focaccia
Flatbrød fra Kvikne Hjemmebakeri (hvete, spelt, rug, bygg)
Pisket smør (melk)

Pris per. Person 325,-

Tilvalgsmuligheter

Kyllingvinger “Asian style”, Chili- og soyamarinert

Allergener; soya
49,- per person

Kyllinglår med tomatsaus

Allergener; sulfitt
60,- per person

Marinert Svinenakke

Allergener; sennep
80,- per person

Bakte småpoteter

30,- per person

Bakte rotgrønnsaker

Allergener; selleri
40,- per person

Ris
20,- per person

Karamellpudding

Allergener; egg, melk
75,- per person

Frakt Kvikne- Savalen kr 1000,-
Minimum antall for bestilling av koldtbord er 15 personer.

Tapasbord

Kalde retter

Spekemat fra Hognamat
Manchego (melk)
Oliven og aioli (egg, sennep)
Couscoussalat med grillede grønnsaker og feta (gluten, egg, melk)
Marinert scampi (skalldyr)
Spansk bondeomelett med potet og biffchorizo (egg, melk)
Nybakt urtebrød (hvete, rug)

Varmretter

Kyllingvinger marinert i hvitløk, chili, sitron og estragon
Sennep- og honningmarinert svinenakke (sennep)
Peppersaus (melk)
Kjøttboller i bravassaus (egg, sennep og sulfitt)
Urtebakt småpotet
Hummus med grillede grønnsaker

Dessert

Brownies med pasjonsfruktmousse og ristet kokos (egg, melk, hvete)

Pris per person 395,-

Frakt Kvikne- Savalen kr 1000,-
Minimum antall for bestilling av Tapasbord er 15 personer.

Hovedretter og desserter

Hovedretter

Elghakk
Serveres med Kvikne Flatbrød og rørt tyttebær

Allergener; selleri og gluten (Flatbrød; gluten, rug og hvete)
185,-

Finnbiffgryte
Sopp, bacon og rosenkål
Potetstappe
Rørt tyttebær og flatbrød fra Kvikne Hjemmebakeri

Allergener; sennep, melk og gluten (Flatbrød; gluten, rug og hvete)
215,-

Fiskegryte
Laks og sei
Gulrot, selleri, purre og erter
Serveres med nybakt brød og smør

Allergener; melk, selleri og fisk. (Brød, inh. hvete og rug)
175,-

Ovnsbakt laks
Agurksalat og brokkoli
Mandelpotet og krydderrømme

Allergener; fisk og melk
185,-

Ølbrässert Svinekjake / Svinenakke
Ovnsbakte rotgrønnsaker
Potetpure og ølsaus

Allergener; Gluten, melk, selleri og sennep
225,-

Rosastekt ytrefilet av storfe
Soppstuing og honning- og timian glaserte grønnsaker
Sprø grønnkål og syltet rødløk
Rødvinssaus
Serveres med urtebakt småpotet

Allergener; melk, sulfitt, sennep og selleri
325,-

Rømmegrøt
Med spekemat fra Hognamat
og flatbrød fra Kvikne Hjemmebakeri

165,-

Vegetar
Hummus laget av kikerter og sesongens grønnsaker
Syltet rødløk og sprø grønnkål
(Kan gjøres vegan)

Allergener; Sulfitt
165,-

Desserter

Tjukkmjølk panna cotta
Tjukkmjølk fra Røros
Karamelliserte hasselnøtter, friske bær og bærsaus

Allergener; melk og nøtter (hassel)
90,-

Creme Brulee
Karamellisert hvit sjokolade og friske bær
Hjemmelaget bærsorbet

Allergener; melk og egg
125,-

Sjokolade Nemesis
Bringebærgele, friske bær og hjemmelaget bringebærsorbet
Karamelliserte hasselnøtter

Allergener; Egg og nøtter (hassel)
125,-

Sjokolademousse
Bær gele, luftig vaniljeskum og hjemmelaget bærsorbet
Karamelliserte hasselnøtter

Allergener; egg, melk og nøtter (hassel)
125,-

Frakt Kvikne- Savalen kr 1000,-

Minimum antall for bestilling er 15 personer
*Ved eventuell allergi, ta kontakt, så tilpasser vi menyen

Selskap

med innleid kokk og servitør

Meny 1

Potetsuppe
stekt biffchorizo og vårløk
Allergener; melk, selleri

Confitert Kyllinglår
Byggotto med gulrot, sopp og erter
Kremet veloutesaus og urteolje
Allergener; bygg, melk

Tjukkmjølk panna cotta
Tjukkmjølk fra Røros
Karamelliserte hasselnøtter, friske bær og bærsaus
Allergener; melk og nøtter (hassel)

325,- per person

Meny 2

Potetlompe og posjert laks
pepperrot rømme og fennikelsalat
Syltet delikatesseløk og ertespirer
Allergener; hvete, fisk, melk

Ølbrässert svinekjake
Ovnsbakte rotgrønnsaker og sprø grønnkål
Potetpure med sennep
Ølsaus med timian
Allergener; gluten, melk, selleri, sennep

Creme Brulee
Karamellisert hvit sjokolade og friske bær
Hjemmelaget bærsorbet
Allergener; egg, melk

485,- per person

Meny 3

Marmorert Laks
fennikel, syltet delikatesseløk og sprø grønnkål
Skalldyrsaus med grønn curry, gressløk og eple
Allergener; fisk, skalldyr

Helstekt ytrefilet av storfe
Soppstuing og honning- og timian glaserte grønnsaker
Sprø grønnkål og syltet rødløk
Serveres med urtebakte småpoteter fra Stai fjellmandel
Rødvinsaus
Allergener; melk, sulfitt

Sjokolademousse
Karamellisert hvit sjokolade og bærgele
luftig vanlijeskum og bærsorbet
Allergener; egg, melk

625,- per person

Tilvalgsmuligheter“Sharing”

Spekefjøl med spekemat fra Hognamat
aioli, oliven og brød
Allergener; egg, sennep, hvete, rug
120,- per person

Ostefjøl med lokale oster
honningnøtter, marmelader og knekkebrød
Allergener; melk, valnøtter/ hasselnøtter, sesam
120,- per person

Petit fours «søtt til kaffen»
Utvalg av små bakverk eller konfekter
Fra 59,- per person

Minimum antall for bestilling av selskapsmeny er 15 personer
Vi tilpasser meny etter allergi og behov.

Selskapsmenyene kan suppleres med vinpakke samt utvides til 5 retter på forespørsel.
Leie av kokker/ servitører: 650,- pr innleid person pr time.