Bestilling
Telefon 929 89 780
Epost: post@kviknefjellhotell.no
Bestillingsfrist 7 dager før, ved forespørsel kan det være mulig med kortere.
Avbestillingsgebyr: 7-4 dager før faktureres 50%, senere enn dert faktureres 100 %.
maten leveres fra Kvikne Fjellhotell & Kafé
Koldtbord
Lettbakt laks med fennikel, syltet rødløk og spirer (fisk)
Røkt laks (fisk)
Roastbiff med sylteagurk og rødløk
Honning- og sennepsmarinert svinenakke (sennep)
3 typer spekemat fra Hognamat
Ostefat med bærkompott og honningnøtter (melk, valnøtter)
«Cæsar» Salat med grillet kylling, aioli, krutonger og fetaost (egg, sennep, hvete, melk)
Pastasalat med tomat, agurk, ruccola, paprika, rødløk og feta (melk, egg, gluten)
Potetsalat med potet fra Stai Fjellmandel eller Amandinepotet (melk, sennep)
Eggerøre med egg fra Oppdal (egg, melk)
Tomatsalat med rødløk, basilikum og fetaost (melk)
Aioli, remulade og Rørosrømme (egg, sennep, melk)
Hjemmebakt focaccia
Flatbrød fra Kvikne Hjemmebakeri (hvete, spelt, rug, bygg)
Pisket smør (melk)
Pris per person 325,-
(Barn 3-12 år 150,-)
Tilvalgsmuligheter
Kyllingvinger “Asian style”, Chili- og soyamarinert
Allergener; soya
49,- per person
Kyllinglår med tomatsaus
Allergener; sulfitt
55,- per person
Chili- og soyamarinert
Allergener; soya
49,- per person
Bakte småpoteter
20,- per person
Bakte rotgrønnsaker
Allergener; selleri
25,- per person
Ris
20,- per person
Ølmarinert Svinekjake
Allergener; gluten
60,- per person
Karamellpudding
Allergener; egg, melk
75,- per person
Minimum antall for bestilling av koldtbord er 15 personer.
Tapasbord
Kalde retter
Spekemat fra Hognamat
Manchego (melk)
Oliven og aioli (egg, sennep)
Couscoussalat med grønnsaker og fetaost (gluten, egg, melk)
Marinert scampi (skalldyr)
Djevelegg (egg, sennep, melk)
Nybakt urtebrød (hvete, rug)
Varmretter
Kyllingvinger marinert i hvitløk, chili, sitron og estragon
Sennep- og honningmarinert svinenakke (sennep)
Peppersaus (melk)
Kjøttboller i bravassaus (egg, sennep og sulfitt)
Urtebakt småpotet
Hummus med grillede grønnsaker
Pris per person 375,-
Barn 3-12 år 195,-
Minimum antall for bestilling av Tapasbord er 15 personer.
Hovedretter og desserter
Hovedretter
Elghakk
Serveres med Kvikne Flatbrød og rørt tyttebær
Allergener; selleri og gluten (Flatbrød; gluten, rug og hvete)
185,-
Finnbiffgryte
Sopp, bacon og rosenkål
Potetstappe
Rørt tyttebær og flatbrød fra Kvikne Hjemmebakeri
Allergener; sennep, melk og gluten (Flatbrød; gluten, rug og hvete)
215,-
Kjøttsuppe
Kjøttboller og kokt kjøtt
Rotgrønnsaker, potet og byggryn fra Telneset
Serveres med nybakt brød og smør
Allergener; melk, selleri og fisk. (Brød, inh. hvete og rug)
175,-
Ovnsbakt laks
Agurksalat og brokkoli
Mandelpotet og krydderrømme
Allergener; fisk og melk
190,-
Ølbrässert Svinekjake / Svinenakke
Ovnsbakte rotgrønnsaker
Potetpure og ølsaus
Allergener; Gluten, melk, selleri og sennep
225,-
Rosastekt ytrefilet av storfe
Soppstuing og honning- og timian glaserte grønnsaker
Sprø grønnkål og syltet rødløk
Rødvinssaus
Serveres med urtebakt småpotet
Allergener; melk, sulfitt, sennep og selleri
325,-
Rømmegrøt
Med spekemat fra Hognamat
og flatbrød fra Kvikne Hjemmebakeri
180,-
Vegetar
Hummus laget av kikerter og sesongens grønnsaker
Syltet rødløk og sprø grønnkål
(Kan gjøres vegan)
Allergener; Sulfitt
165,-
Desserter
Tjukkmjølk panna cotta
Tjukkmjølk fra Røros
Karamelliserte hasselnøtter, friske bær og bærsaus
Allergener; melk og nøtter (hassel)
90,-
Creme Brulee
Karamellisert hvit sjokolade og bærsorbet
Allergener; melk og egg
125,-
Sjokoladefondant
Vaniljeis og pasjonsfruktcurd
Karamelliserte hasselnøtter
Allergener; Egg og nøtter (hassel)
125,-
Minimum antall for bestilling er 15 personer
*Ved eventuell allergi, ta kontakt, så tilpasser vi menyen
Selskap
med innleid kokk og servitør
Meny 1
Potetsuppe
stekt biffchorizo og vårløk
Allergener; melk, selleri
Confitert Kyllinglår
Byggotto med gulrot, sopp og erter
Kremet veloutesaus og urteolje
Allergener; bygg, melk
Tjukkmjølk panna cotta
Tjukkmjølk fra Røros
Karamelliserte hasselnøtter og bærsaus
Allergener; melk og nøtter (hassel)
325,- per person
Meny 2
Ovnsbakt laks
soyasmørsaus og fennikelsalat
Syltet delikatesseløk og spirer
Allergener; hvete, fisk, melk, soya
Brässert svinekjake i ølsaus
Ovnsbakte rotgrønnsaker og sprø grønnkål
Potetpure med sennep
Allergener; gluten, melk, selleri, sennep
Creme Brulee
Karamellisert hvit sjokolade og bærsorbet
Allergener; egg, melk
485,- per person
Tilvalgsmuligheter“Sharing”
Spekefjøl med spekemat fra Hognamat
aioli, oliven og brød
Allergener; egg, sennep, hvete, rug
120,- per person
Ostefjøl med lokale oster
honningnøtter, marmelader og knekkebrød
Allergener; melk, valnøtter/ hasselnøtter, sesam
120,- per person
Petit fours «søtt til kaffen»
Utvalg av små bakverk eller konfekter
Fra 59,- per person
Minimum antall for bestilling av selskapsmeny er 15 personer
Vi tilpasser meny etter allergi og behov.
Selskapsmenyene kan suppleres med vinpakke samt utvides til 5 retter på forespørsel.
Leie av kokker/ servitører: 650,- pr innleid person pr time.
Frakt Kvikne- Savalen kr 1000,-