Bestilling

Telefon 929 89 780
Epost: post@kviknefjellhotell.no
Bestillingsfrist 7 dager før, ved forespørsel kan det være mulig med kortere.
Avbestillingsgebyr: 7-4 dager før faktureres 50%, senere enn dert faktureres 100 %.

maten leveres fra Kvikne Fjellhotell & Kafé

Koldtbord

Lettbakt laks med fennikel, syltet rødløk og spirer (fisk)
Røkt laks (fisk)
Roastbiff med sylteagurk og rødløk
Honning- og sennepsmarinert svinenakke (sennep)
3 typer spekemat fra Hognamat
Ostefat med bærkompott og honningnøtter (melk, valnøtter)
«Cæsar» Salat med grillet kylling, aioli, krutonger og fetaost (egg, sennep, hvete, melk)
Couscoussalat med tomat, agurk, ruccola, paprika, rødløk og feta (melk, gluten)
Potetsalat med potet fra Stai Fjellmandel eller Amandinepotet (melk, egg, sennep)
Eggerøre med egg fra Oppdal (egg, melk)
Tomatsalat med rødløk, basilikum og fetaost (melk)
Aioli, remulade og Rørosrømme (egg, sennep, melk)
Hjemmebakt focaccia
Flatbrød fra Kvikne Hjemmebakeri (hvete, spelt, rug, bygg)
Pisket smør (melk)


Pris per person 375,-
(Barn 3-12 år 175,-)

Tilvalgsmuligheter

Kyllingvinger “Asian style”, Chili- og soyamarinert

Allergener; soya
49,- per person

Bakte småpoteter

20,- per person

Bakte rotgrønnsaker

Allergener; selleri
25,- per person

Ris
20,- per person

Karamellpudding

Allergener; egg, melk
75,- per person

Minimum antall for bestilling av koldtbord er 12 personer.

Tapasbord

Kalde retter

Spekemat fra Hognamat
Manchego (melk)
Oliven og aioli (egg, sennep)
Couscoussalat med grønnsaker og fetaost (gluten, egg, melk)
Djevelegg (egg, sennep, melk)
Nybakt brød (hvete, rug)

Varmretter

Kyllingvinger marinert i hvitløk, chili, sitron og estragon
Marinert scampi med sweet chili sauce (skalldyr)
Kjøttboller i bravassaus (egg, sennep og sulfitt)
Urtebakt småpotet
Hummus

Tillegg dessert: 55,- pr person, ta kontakt for forslag!

Pris per person 375,-
Barn 3-12 år 195,-

Minimum antall for bestilling av Tapasbord er 12 personer.

Hovedretter og desserter

Hovedretter

Elghakk
Serveres med Kvikne Flatbrød og rørt tyttebær

Allergener; selleri og gluten (Flatbrød; gluten, rug og hvete)
205,-

Finnbiffgryte
Sopp, bacon og rosenkål
Potetstappe
Rørt tyttebær og flatbrød fra Kvikne Hjemmebakeri

Allergener; sennep, melk og gluten (Flatbrød; gluten, rug og hvete)
225,-

Kjøttsuppe
Kjøttboller og kokt kjøtt
Rotgrønnsaker, potet og byggryn fra Telneset
Serveres med nybakt brød og smør

Allergener; melk, selleri og fisk. (Brød, inh. hvete og rug)
185,-

Ovnsbakt laks
Agurksalat og brokkoli
Mandelpotet og krydderrømme

Allergener; fisk og melk
195,-

Ølbrässert Svinekjake / Svinenakke
Ovnsbakte rotgrønnsaker
Potetpure og ølsaus

Allergener; Gluten, melk, selleri og sennep
225,-

Rosastekt ytrefilet av storfe
Soppstuing og honning- og timian glaserte grønnsaker
Sprø grønnkål og syltet rødløk
Rødvinssaus
Serveres med urtebakt småpotet

Allergener; melk, sulfitt, sennep og selleri
375,-

Rømmegrøt
Med spekemat fra Hognamat
og flatbrød fra Kvikne Hjemmebakeri

195,-

Desserter

Tjukkmjølk panna cotta
Tjukkmjølk fra Røros
Karamelliserte hasselnøtter, friske bær og bærsaus

Allergener; melk og nøtter (hassel)
90,-

Creme Brulee
Karamellisert hvit sjokolade og bærsorbet

Allergener; melk og egg
125,-

Sjokoladefondant
Vaniljeis og pasjonsfruktcurd
Karamelliserte hasselnøtter

Allergener; Egg og nøtter (hassel)
125,-

Hel rund kake
(ca 16 kakestykker), f.eks ostekake, bløtkake, fromasjkaker, lukket valnøtt o.l

545,-

Minimum antall for bestilling er 12 personer
*Ved eventuell allergi, ta kontakt, så tilpasser vi menyen

Selskap

med innleid kokk og servitør

Meny 1

Potetsuppe
stekt biffchorizo og vårløk
Allergener; melk, selleri

Confitert Kyllinglår
Byggotto med gulrot, sopp og erter
Kremet veloutesaus og urteolje
Allergener; bygg, melk

Tjukkmjølk panna cotta
Tjukkmjølk fra Røros
Karamelliserte hasselnøtter og bærsaus
Allergener; melk og nøtter (hassel)

325,- per person

Meny 2

Ovnsbakt laks
soyasmørsaus og fennikelsalat
Syltet delikatesseløk og spirer
Allergener; hvete, fisk, melk, soya

Brässert svinekjake i ølsaus
Ovnsbakte rotgrønnsaker og sprø grønnkål
Potetpure med sennep
Allergener; gluten, melk, selleri, sennep

Creme Brulee
Karamellisert hvit sjokolade og bærsorbet
Allergener; egg, melk

485,- per person

Tilvalgsmuligheter“Sharing”

Spekefjøl med spekemat fra Hognamat
aioli, oliven og brød
Allergener; egg, sennep, hvete, rug
120,- per person

Ostefjøl med lokale oster
honningnøtter, marmelader og knekkebrød
Allergener; melk, valnøtter/ hasselnøtter, sesam
120,- per person

Petit fours «søtt til kaffen»
Utvalg av små bakverk eller konfekter
Fra 59,- per person

Minimum antall for bestilling av selskapsmeny er 15 personer
Vi tilpasser meny etter allergi og behov.

Selskapsmenyene kan suppleres med vinpakke samt utvides til 5 retter på forespørsel.
Leie av kokker/ servitører: 650,- pr innleid person pr time.

Frakt Kvikne- Savalen kr 1000,-

Tilleggsinformasjon

  • Koldtbord/ tapasbord leveres ferdig lagt opp i fat/ skåler klart til å settes på bordet eller varmes i ovnen. Hovedretter/ desserter kommer ferdig forberedt/ tilberedt med grundig instruks for ferdigstilling/ oppvarming
  • Ta også kontakt dersom dere ønsker forslag til selskapsmeny med flere retter, så finner vi en super løsning sammen! Trenger dere assistanse på kjøkkenet, tilbyr vi leie av kokker/ servitører til 650,- pr innleid person pr time.
  • Maten kan hentes på Kvikne Fjellhotell, men vi kan også levere til Pepperkakehuset for kr 1000,- i frakt

Vennlig hilsen oss på

Kvikne Fjellhotell
Haugan 10, 2512 kvikne
tlf: 929 89 780
e- post: post@kviknefjellhotell.no
hjemmeside: www.kviknefjellhotell.no